SUPPE!!!
Lækker karry-suppe
I går var der lidt tid til at stå i køkkenet så jeg fik både lavet fastelavnsboller(der kommer et indlæg senere) og denne dejlige suppe.
Til to personer hvis den ene er meget sulten(min kæreste)
*2 løg
*Hvidløg helst 1 fed
*1. spsk. olie
*5 kartoffler
*1 L boulion
*1 dl mælk
*Et par skefulde creme fraiche
*Salt og peber
*Serrano skinke eller bacon
Løg/hvidløg skæres i stykker og steges i olien boulionen hældes i sammen med de skrællede kartoffler i små stykker det koger i ca. 15 min. Imens det koger steger man skinken/baconen. Nu blendes suppen(helst i stavblender, det sviner mindst) creme fraiche og mælk koges med og der smages til med salt og peber.
Skinken/bacon skal IKKE i suppen men serveres ved siden af, ellers holder det sig ikke sprødt.
Opskriften er lånt fra: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=6915
I går var der lidt tid til at stå i køkkenet så jeg fik både lavet fastelavnsboller(der kommer et indlæg senere) og denne dejlige suppe.
Til to personer hvis den ene er meget sulten(min kæreste)
*2 løg
*Hvidløg helst 1 fed
*1. spsk. olie
*5 kartoffler
*1 L boulion
*1 dl mælk
*Et par skefulde creme fraiche
*Salt og peber
*Serrano skinke eller bacon
Løg/hvidløg skæres i stykker og steges i olien boulionen hældes i sammen med de skrællede kartoffler i små stykker det koger i ca. 15 min. Imens det koger steger man skinken/baconen. Nu blendes suppen(helst i stavblender, det sviner mindst) creme fraiche og mælk koges med og der smages til med salt og peber.
Skinken/bacon skal IKKE i suppen men serveres ved siden af, ellers holder det sig ikke sprødt.
Opskriften er lånt fra: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=6915
Kommentarer
Send en kommentar