Nando's menu at home
Nandos
Sidste sommer var vi i England (hvilket du kan se mere om her), hvor vi var blandt andet var på Nando's.
![]() |
Dette var hvad vi fik på Nando's |
Det virkelig lækre ved Nando's, er deres Peri-peri sauce. Saucen er normalt ikke til at få i Danmark og jeg havde derfor overvejet at finde en opskrift på saucen på nettet. Det blev dog ikke nødvendigt i denne omgang, da jeg faldt over den rigtige version. Kan man ikke finde saucen, kan man jo så lave den selv.
![]() |
Peri-Peri sauce |
Nando's skærer deres kylling Spatchcock style, som egentligt bare er at fjerne ryggen og brystbenet. Søg på youtube på "Spatchcock chicken" for at se en guide. Det er overhovedet ikke svært at gøre og man kan sagtens kaste sig ud i det.
Så jeg lavede egentlig bare en lille kylling spatchcock style, med Nando's sauce på. Curly friesene var bare købt, men man kan jo bruge hvilken slags kartoffel fritter man ønsker. Mayoen er faktisk "Perinaise", altså mayo med Peri-Peri saucen. Man kan selvfølgelig tilføje nogle grøntsager, f.eks. majs kolber som på billedet øverst, men det var en vi skal have noget hurtigt-nem-lækkert-mad-dag.
Vi spises ved!
Kommentarer
Send en kommentar