Madklub
Nogle billeder af den famøse madklub, detaljer om maden findes i det første indslag fra igår.
Sigrids tiramisu
Mit flotte italiensk-pyntet bord og forret.
Der er desværre ikke flere madbilleder heller ikke af min carbonara, men det betyder ikke I skal gå glip af den nemmeste og lækreste carbonara.
Julies carbonara:
Til 2 pers.
200 g. bacon i tern
1/4 L. fløde(jeg bruger 8 eller 4 %)
ca. 250 g. pasta
evt. salt
Min søde veninde gjorde mig opmærksom på at der mangler fremgangsmåde så den kommer her:
Sæt vand til pasta over at koge med evt. lidt salt. Steg baconen på en pande indtil det sprutter godt og grundigt. Nu hældes den ukogte pasta i det kogende vand. Tilsæt derefter fløden til baconen og kog den igennem i 10 min. Nu er også pastaen færdig og fløde/bacon sovsen hældes over.
evt. salt
Min søde veninde gjorde mig opmærksom på at der mangler fremgangsmåde så den kommer her:
Sæt vand til pasta over at koge med evt. lidt salt. Steg baconen på en pande indtil det sprutter godt og grundigt. Nu hældes den ukogte pasta i det kogende vand. Tilsæt derefter fløden til baconen og kog den igennem i 10 min. Nu er også pastaen færdig og fløde/bacon sovsen hældes over.
´Til os 5 den aften lavede jeg tripple portion af denne opskrift og der var rigeligt.
Kommentarer
Send en kommentar