Spinatpasta og ravioli
Jeg har i denne weekend lavet spinatpasta og spinatravioli sammen med kæresten.
Det blev nydt sammen med en cabonara sovs
Opskrifterne er i ca. mål
Spinatpasta 1(sulten) person
* 100 g Durummel
* 50-60 g Frosset spinat
* 1 æg
Læg melet på et rent bord, lav en fordybning slå ægget ud i fordybningen hvor spinaten også kommes i. Hvis man bruger frosset hakket spinat skal det bare være tøet, hvis det er frosset hel spinat blendes det med ægget.
Massen samles og skal æltes (i hånden) i 10-15 min. Så skal dejen "filmes" og hvile i 1 time. Så rules dejen ud MEGET tyndt og gerne på pasta maskine (det kan sagtens lade sig gøre, men afhængigt af hvor meget man laver). Hvis man folder dejen lidt kan man klippe den til tagliatelle. For at det ikke klister sig sammen kan man strø lidt durum over pastaen og ryste det lidt. De koges i 1-2 min. i saltet vand.
Spinatravioli 1(sulten) person:
* 1x Spinatpasta
* Fyld (disse var med ost og spinat)
Pastaen rulles ud og skæres til firkanter (5-6 cm) på halvdelen af dem kommes fyld og på den anden halvdel kommes lidt vand rundt i kanten, så de bedre klistre sammen. Nu lægges dem med vand på over dem med fyld og der trykkes sammen i kanterne (man skal være opmærksom på at der ikke skal være luft omkring fyldet. Så koges de i 3-4 min. i saltet vand.
Cabonara 1 person:
* 50 g bacon
* 100- 125 g madlavningsfløde
* 1 portion pasta eller ravioli
Metoden kan ses her: http://juliesmadblog.blogspot.dk/2012/12/nogle-billeder-af-den-famse-madklub.html
Med alt dette pasta får jeg ekstremt lyst til at tage til Italien, nogle der kender gode rejseguides?
Det blev nydt sammen med en cabonara sovs
Opskrifterne er i ca. mål
Spinatpasta 1(sulten) person
* 100 g Durummel
* 50-60 g Frosset spinat
* 1 æg
Læg melet på et rent bord, lav en fordybning slå ægget ud i fordybningen hvor spinaten også kommes i. Hvis man bruger frosset hakket spinat skal det bare være tøet, hvis det er frosset hel spinat blendes det med ægget.
Massen samles og skal æltes (i hånden) i 10-15 min. Så skal dejen "filmes" og hvile i 1 time. Så rules dejen ud MEGET tyndt og gerne på pasta maskine (det kan sagtens lade sig gøre, men afhængigt af hvor meget man laver). Hvis man folder dejen lidt kan man klippe den til tagliatelle. For at det ikke klister sig sammen kan man strø lidt durum over pastaen og ryste det lidt. De koges i 1-2 min. i saltet vand.
Spinatravioli 1(sulten) person:
* 1x Spinatpasta
* Fyld (disse var med ost og spinat)
Pastaen rulles ud og skæres til firkanter (5-6 cm) på halvdelen af dem kommes fyld og på den anden halvdel kommes lidt vand rundt i kanten, så de bedre klistre sammen. Nu lægges dem med vand på over dem med fyld og der trykkes sammen i kanterne (man skal være opmærksom på at der ikke skal være luft omkring fyldet. Så koges de i 3-4 min. i saltet vand.
Cabonara 1 person:
* 50 g bacon
* 100- 125 g madlavningsfløde
* 1 portion pasta eller ravioli
Metoden kan ses her: http://juliesmadblog.blogspot.dk/2012/12/nogle-billeder-af-den-famse-madklub.html
Med alt dette pasta får jeg ekstremt lyst til at tage til Italien, nogle der kender gode rejseguides?
Kommentarer
Send en kommentar